Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Краєзнавча палітра


Краєзнавча палітра

10 жовтня в бібліотеці відбулася звітно-виборна конференція Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України. З нагоди цієї події фахівцями бібліотеки було презентовано книжкову виставку «Краєзнавча палітра», на якій експонувалися науково-дослідницькі праці, краєзнавчі та народознавчі видання місцевих авторів.

Почесною грамотою правління обласної та міської організацій спілок за участь в організації та проведенні наукових форумів, круглих столів та з нагоди ювілею була нагороджена директор Чабан К.А. У своєму виступі вона подякувала спілчанам за співпрацю, внесла пропозиції до проекту постанови щодо надання до фондів бібліотеки членами спілки обов’язкового примірника власних видань, представлення здобутків спілчан у мережі Інтернет, наповнення бази даних «Науковці Хмельниччини», побажала нових творчих здобутків новообраному керівництву.

Дякуємо учасникам конференції, членам Національної спілки краєзнавців України Комарніцькому Олександру та Слободянюку Петру за передані у фонд бібліотеки власні монографії «Студенти-педагоги у модернізації вищої освіти радянської України у 1920-1930 р.р.», «Енергетика Поділля: минуле та сучасність».


Краєзнавча палітра Краєзнавча палітра Краєзнавча палітра
Краєзнавча палітра Краєзнавча палітра Краєзнавча палітра
Краєзнавча палітра Краєзнавча палітра

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com