Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Євроремонт своїми руками


Євроремонт своїми руками

8 серпня 2017 року у відділі виробничої літератури проведено День корисних порад «Євроремонт своїми руками» (До Дня будівельника).

Всі ми мріємо жити в ексклюзивній оселі, в якій все оригінально, унікально, неповторно і розкішно… Повернувшись з роботи додому, хочеться насолоджуватися красою своєї квартири і по-справжньому відпочити від суєти і сірих буднів!

Євроремонт своїми руками

Євроремонт своїми руками дозволить кожному змінити своє приміщення. Безумовно, для цього потрібно значно витратити свій сімейний бюджет, проте в майбутньому ексклюзивний інтер’єр буде радувати своїх власників і дивувати їх гостей довгі роки.

В рамках заходу відвідувачі літнього читального залу та користувачі бібліотеки дізналися, як правильно спланувати ремонт, виходячи зі свого сімейного бюджету, ознайомилися з послідовністю та видами робіт, особливостями оздоблювальних робіт євроремонту з використанням сучасних технологій, високоякісних будівельних матеріалів і професійного підходу до роботи.

Значний інтерес серед відвідувачів викликали періодичні видання «Идеи вашего дома» та «Приватный дом», по сторінках яких кожен, відповідно до свого стилю життя та уподобань, мав можливість створити оригінальний образ власної оселі, підібравши проекти квартир і будинків, колірні гами, ремонтно-будівельні матеріали та меблі.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com