Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

У науковій бібліотеці презентували 3 том «Екологічної енциклопедії»


Екологічна енциклопедія

У бібліотеці відбувся семінар «Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ» за участі представників Всеукраїнської екологічної ліги.

Учасники семінару – представники бібліотек Хмельниччини, були ознайомлені з основними напрямками діяльності Всеукраїнської екологічної ліги, отримали третій том видання «Екологічна енциклопедія» та взяли участь у тренінгу “Розроблення програми екологічної акції”.

Заступник голови Всеукраїнської екологічної ліги Олена Пащенко презентувала для працівників публічних бібліотек області 3 том науково-довідкового видання «Екологічна енциклопедія» та передала для бібліотек області 125 примірників.

Екологічна енциклопедія

«Екологічна енциклопедія» – перше в Україні науково-довідкове видання, в якому на основі узагальнення світового та національного досвіду подано інформацію про всі теоретичні й прикладні напрями екології. Підготовку та видання енциклопедії здійснено з ініціативи Всеукраїнської екологічної ліги. В підготовці взяли участь 740 авторів, 38 членів редакційної колегії, 26 наукових консультантів та редакційна група. Всього в трьох томах вміщено 3556 статей, 112 карт, 244 рисунків та схем, 737 кольорових фотографій, 159 таблиць.

Також було презентовано ряд видань Всеукраїнської екологічної ліги: журнал «Екологічний вісник», реферативний журнал «Екологія», видання із серій «Європейська інтеграція», «Карти», тематичні збірники, матеріали науково-практичних конференцій, форумів, круглих столів, які безкоштовно передали у фонди наукової бібліотеки.

Координатор Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» Вікторія Шпортюк розповіла про започатковані акції, програми, природоохоронні акції та роботу інформаційно-просвітницького центру «Екологічна варта».


Екологічна енциклопедія Екологічна енциклопедія Екологічна енциклопедія
Екологічна енциклопедія Екологічна енциклопедія

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com