Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Скажи наркотикам «Ні»


Скажи наркотикам «Ні»

23 березня 2017 року у читальному залі гуманітарного профілю в рамках роботи клубу правових знань “Держава. Право. Громадянин” відбулася профілактична бесіда «Скажи наркотикам «Ні».

Захід проходив з метою формування у молоді негативного ставлення до наркоманії; пропагування здорового способу життя.

В наші дні наркоманія – це надто поширена проблема, яка в будь-якому випадку призводить до трагічних наслідків. Про неї говорять у всьому світі, з нею пов’язують зростання злочинності і збільшення транспортних аварій та інших нещасних випадків. Це соціальна проблема, про яку наполегливо і тривожно повідомляють численні засоби масової інформації. Підлітки через наркотики втікають від гнітючої дійсності: жорстокості дорослих, байдужості, психічного і фізичного насилля, бідності, зневаги тощо. Фантастичний світ наркотичного сп'яніння на якусь мить відволікає їх від проблем, яких вони не можуть вирішити. Та перш, ніж взятися за шприц, кожний повинен пам'ятати, що обираючи хвилинний «кайф», він свідомо обирає свій шлях до безодні.

Цю тему обговорили з учнівською молоддю міста Сергій Гладищук – головний соціальний працівник Хмельницької асоціації "Вікторія" та Максим Висоцький – координатор проекту «Здорова молодь – здорове суспільство» Хмельницької асоціації громадського здоров`я «Вікторія». Піднімалися питання щодо фізіологічної та психічної залежності людини, про наркотичні речовини, їх дію на людину та шляхи профілактики наркозалежності.

Під час заходу відбулася презентація книжкової виставки «Життя без наркотиків» та перегляд документального фільму «Чому підлітком бути важко?».


Скажи наркотикам «Ні» Скажи наркотикам «Ні» Скажи наркотикам «Ні»
Скажи наркотикам «Ні» Скажи наркотикам «Ні» Скажи наркотикам «Ні»

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com