Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сервісне обслуговування автомобільної техніки


Сервісне обслуговування автомобільної техніки

25 жовтня 2017 року до Дня автомобіліста і дорожника у відділі виробничої літератури в рамках профорієнтаційної роботи відбулася інформаційна година «Сервісне обслуговування автомобільної техніки».

Для студентів першого курсу ВПУ № 25 за спеціальністю «Слюсар з ремонту автомобілів» презентовано книжково-ілюстративну виставку «Експлуатаційна надійність автомобілів». Огляд літератури було підкріплено відеопрезентаціями: «Перші автомобілі в історії», «13 цікавих фактів про автомобілі та автопромисловість» та «Моя професія: технічне обслуговування і ремонт автомобіля».

Мета заходу - розкрити можливості відділу з висвітлення інформації про експлуатаційну надійність автомобілів, технології технічного обслуговування і ремонту автомобілів з використанням сучасних засобів і методів технічного діагностування, а також питання охорони навколишнього середовища і ресурсозбереження на автомобільному транспорті.

У День автомобіліста відділ виробничої літератури Хмельницької ОУНБ приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці та сімейного щастя! Зі святом автомобіліста!

В 2017 році День автомобіліста припадає на 29 жовтня.

Сервісне обслуговування автомобільної техніки Сервісне обслуговування автомобільної техніки Сервісне обслуговування автомобільної техніки

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com