Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Повінь душі


фото фото
фото фото

4 грудня у відділі краєзнавства відбулась презентація нової збірки поезій «Повінь душі», члена Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Володимира Миколайовича Ярчука.

Це вже дванадцята збірка поезій пана Володимира, яка вийшла у світ в авторській редакції у видавництві Алли Цюпак. Автор присвячує ліричні твори батькам, рідному краю, природі, коханню і вкотре радує свого читача не лише поетичними рядками, а й піснями та графічними малюнками Поділля.

З виходом у світ нової збірки поезій автора прийшли привітати: Віталій Міхалевський, поет, член Національної спілки письменників України, голова обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка; Борис Кузіна, кандидат історичних наук; члени Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Йосип Осецький, Іван Михайловський, Галина Корицька, Маргарита Шевернога, Ольга Ковпак, Катерина Бочуляк та ін.

Присутні мали можливість насолоджуватись авторською поезією Володимира Ярчука, прослухати музичні твори покладені на музику композитором Володимиром Подобою та самим автором. Музичні номери звучали під супроводом концертмейстера Михайла Люшні у виконанні солістів народного ансамблю музики і пісні «Ретро» та учнівської молоді Хмельницької спеціалізованої середньої школи №6.

Для ознайомлення з творчістю автора було представлено перегляд книжкової виставки та низку творчих графічних робіт Володимира Ярчука.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com