Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Квіти на морозі


«Квіти на морозі». «Квіти на морозі».

21 грудня 2016 року у читальному залі гуманітарного профілю відбулась презентація літературно-музичного диптиха Неоніли Стефурак і Лідії Яцкової «Квіти на морозі».

Неоніла Стефурак – відома на Прикарпатті журналістка, поетеса і письменниця, лауреат міської премії ім. І. Франка, член Національної спілки письменників України. Її твори друкували провідні видавництва України: “Молодь”, “Карпати”, “Радянський письменник”, “Літературний Львів”, “Веселка”.

Літературно-музичний диптих «Квіти на морозі» побачив світ до ювілейного дня народження Неоніли Стефурак.

Однією назвою, задумом, роботами відомої художниці Тетяни Павлик на обкладинках, і навіть формою поєднано прозову книгу Неоніли Стефурак та диск пісень на її вірші. Автор музики – Лідія Яцкова, вчителька української мови і літератури з Летичівщини, письменниця, самодіяльний композитор і співачка. Саме вона презентувала диптих «Квіти на морозі».

На презентацію завітали письменники, поети, композитори, просвітяни: Василь Горбатюк, Микола Мачківський, Марія Мачківська, Віталій Міхалевський, Володимир Дмитрик, Володимир Олійник, Марія Лисайчук, Володимир Ярчук, Ніна Шмурикова, Валентина Іова, Іван Пустовий, Михайло Люшня, Євген Семенюк, Раїса Токар, Любов Чуб, Леонід Мазур та ін.

В ході презентації учасники пісенного дуету «Калинонька» Оксана Малінковська та Наталія Фараон читали прозові твори письменниці, а пісні на вірші Неоніли Стефурак звучали у виконанні Лідії Яцкової та Ніни Мельничук.


«Квіти на морозі» «Квіти на морозі» «Квіти на морозі»
«Квіти на морозі» «Квіти на морозі» «Квіти на морозі»

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com