Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Рекорд Гіннеса


28 травня в рамках Року англійської мови та Днів Америки в Україні користувачі інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» приєднались до спроби подолати світовий рекорд Гіннеса та взяли участь у наймасштабнішому уроці з англійської мови.

Даний проект координувався командою GoGlobal і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні за підтримки Міністерства культури України, програми Capital English, Британської Ради в Україні, America House та Window on America.

Для участі у уроці англійської мови зібралось біля півсотні бажаючих. Це студентська та учнівська молодь міста – Хмельницького кооперативного торгівельно-економічного інституту, базового медичного коледжу, ліцею №17, гімназії №1, спеціалізованих загальноосвітніх шкіл №1 та №6, викладачі, користувачі поважного віку та активні мешканці міста.

Перед початком уроку учасники прослухали пряму трансляцію з м Львова, яка проходила на майдані біля Театру опери та балету. Під час уроку учасники ознайомились з умовами уроку, вивчили правильне вживання виразу “would rather.”, жваво обговорили в групі та спілкувались в парах використовуючи даний вираз. Проводив урок волонтер інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», перекладач Андрій Лисенко.

Інтерактивний урок з англійської мови в бібліотеці пройшов відповідно усіх вимог організаторів, це підтвердили спостерігачі та розпорядник. Усі відео та фото матеріали уроку, офіційні заяви незалежних спостерігачів будуть надіслані організаторам з метою підтвердження доказів для Книги рекордів Гіннеса.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com