Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Найдивовижніші книги світу.


Вже увійшло в традицію, щорічно, під час літніх канікул проводити виїзні заходи для відпочиваючих у оздоровчих таборах. Тут бібліотека виступає партнером усіх тих, кого об’єднує прагнення до інтелектуального розвитку. Цей рік не став винятком.

11 липня 2016 року фахівці Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки відвідали дитячо-юнацький оздоровчий комплекс «Чайка» з програмою «Найдивовижніші книги світу».

Бібліотекарі розповіли про історію створення книги, поліграфічні шедеври – дизайнерські книги – справжні витвори мистецтва серед книг. Презентували рідкісні та цінні видання, ілюстративні матеріали бібліотеки-партнеру Goethe-Institut (Німеччина) та інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку». Заохочували до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно.

Під час заходу бібліотекарі нагадали про наближення ювілейної дати – 25-ї річниці Незалежності України, провели вікторину «Моя країна – Україна» та інтелектуальну гру «Видатні українці в світі».

Заходи відбувалися при підтримці вихователів та керівників загонів оздоровчого комплексу. Для них було проведено тренінг «Родина єднає коріння святі», презентовано матеріали та методичні рекомендації для підготовки заходів «Веселе літо».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com