Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Запровадження новітніх технологій
в садівництві, городництві та квітникарстві


З 21 по 27 липня 2016 року у секторі літератури з питань сільського господарства проведено Тиждень популяризації літератури «Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві» (до Дня дачника), в рамках якого відбулися різноманітні заходи з метою надання практичних порад щодо: різноманіття нових форм господарювання, індустрії квітникарства, дизайну квітників, правил догляду за рослинами, використання земельних ділянок, нових технологій ведення індивідуального городництва та садівництва.

Незабутнє враження на відвідувачів Літнього читального залу в міському сквері ім. Т.Г. Шевченка справила презентація книжково-ілюстративної виставки «Дім, сад, город – по-новому», під час якої присутні ознайомилися з новими підходами у веденні присадибного господарства.

Цікаво пройшла інформаційна година «1000 корисних порад фахівців», на якій відвідувачі бібліотеки мали змогу перейняти досвід роботи відомих знавців землеробської справи в саду, на городі та квітнику.

Для учасників клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» презентовано ретро-виставку журналу «Огородник» – 20 років разом!». Гортаючи його сторінки, відвідувачі дізналися не лише про те, як отримати високі врожаї овочевих культур та правильно доглядати за садом, але й створити на подвір’ї красу і затишок за допомогою декоративних рослин.

Значний інтерес у користувачів бібліотеки і членів клубу органічного землеробства викликала година корисних порад «Декоративне квітникарство» – про основні принципи вирощування декоративних рослин, прийоми й методи догляду за ними, способи їх розмноження й лікування.

У Літньому читальному залі також пройшла презентація літератури «Садівництво. Овочівництво», яка розкриває біологічні властивості культур, їх розміщення у сівозмінах на дачних ділянках, способи їх сівби та розмноження, крапельного зрошення, а також технології вирощування основних овочевих рослин.

Користувачі сектора, прослухавши інформаційне повідомлення «Багатий урожай винограду», збагатилися досвідом щодо тонкощів вирощування винограду, особливостей виноградної лози.

Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві Запровадження новітніх технологій в садівництві, городництві та квітникарстві

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com