Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Щоб у серці жила Батьківщина


1 вересня 2016 року у читальному залі відбувся урок знань для старшокласників колегіуму № 16 та ліцею № 17 за темою «Щоб у серці жила Батьківщина» (до 25-ї річниці незалежності України).

На захід були запрошені справжні патріоти України: Олександр Абаєв - активний учасник Майдану, боєць добровольчого батальйону Київ-2, волонтер; Степан Кушнір - голова громадської організації «Хмельницький молодіжний клуб розвитку»; Валентина Базилюк та Михайло Твердохліб - члени ради майдану, організатори Всеукраїнської спілки «Чужих дітей не буває», члени громадської організації «Тепло рідних сердець».

Захід проходив з метою ознайомлення молоді з основними історичними подіями становлення української державності, культурними здобутками, національними цінностями та досягненнями України в роки незалежності.

Учасники заходу наголошували на особистій відповідальності кожного з нас за долю держави та українського народу, адже країни всього світу дивляться на нас, сподіваючись, що незламний дух українців реалізується в конкретних справах, які підвищать авторитет і значення України в світі і доведуть до всіх, що Україна – єдина країна.

В ході проведення уроку відбувся перегляд відео “Визначні події України за роки незалежності”, звучали пісні та вірші про Україну.


Щоб у серці жила Батьківщина Щоб у серці жила Батьківщина Щоб у серці жила Батьківщина
Щоб у серці жила Батьківщина Щоб у серці жила Батьківщина Щоб у серці жила Батьківщина

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com