Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

І Слово проситься у Вірш…


фото фото
фото фото

7 листопада відбувся творчий вечір відомого на Хмельниччині поета, науковця, культурно-просвітницького діяча Віталія Міхалевського «Нехай розкаже листопад…», приурочений його 55-річчю.

Ведуча вечора, заступник директора з внутрішньобібліотечної роботи О. Баворовська дякувала ювілярові за тісну співпрацю на ниві духовного розвитку та патріотичного виховання підростаючого покоління та презентувала біобібліографічний покажчик підготовлений до ювілею В. Міхалевського «І Слово проситься у Вірш…»

Ювіляра вітали члени обласної організації Національної спілки письменників України В. Горбатюк, А. Ненцінський, Н. Шмурікова, П. Савчук, П. Маліш, М. Мачківський та ін.

Відзначили його активну участь у культурно-просвітницькій сфері як голови обласного осередку ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка, голови Старокостянтинівської, Дунаєвецької та Старосинявської районних організацій Л. Ярохно В. Байталюк та Л. Сердунич.

До привітань долучилися також М. Кульбовський, найбільш активний оцінювач творчості ювіляра, видавець А. Цюпак, друзі В. Дмитрик, М. Цимбалюк, В. Захар’єв та ін

Музичне вітання здійснили В. Смотритель, народний артист України, бард Л. Мазур, подружжя Віра і Юрій Найди, викладачі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Присутні також ознайомилися з книжковою виставкою «В пошуках омріяного слова».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com