Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Невтомний краєзнавець, митець, літератор


фото фото
фото фото

15 листопада відбувся творчий вечір письменника, члена Національної спілки журналістів України, краєзнавця, фольклориста, мистецтвознавця Миколи Михайловича Кульбовського «Невтомний краєзнавець, митець, літератор».

Присутні на заході ознайомилися із важливими віхами життєвого шляху М. Кульбовського та його творчим доробком. Це 40 окремих видань, більше 400 публікацій в альманахах, періодичних виданнях. Він автор передмов до книг інших авторів, а також упорядник, редактор та рецензент багатьох видань з питань мистецтва, культури, літератури.

Під час заходу звучали вітання від літераторів: Н. Шмурікової, В. Олійника, В. Захар’єва, Б. Кузіни; журналістів: В. Дмитрика, В. Грошка; подруги студентських літ В. Поліщук-Муштин.

Музичне вітання іменинник отримав від заслужених артистів України Валентини Щур, Марини Українець, та студентів Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби.

Присутні з великою зацікавленістю ознайомилися з книжковою виставкою літературного та краєзнавчого доробку М. Кульбовського «Мистецький літописець Поділля» оздоблену вишитими рушниками дружини Марії Олексіївни.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com