Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сучасна Феміда: як я її бачу?»


фото фото
фото фото

15 грудня 2016 у читальному залі гуманітарного профілю відбулось нагородження переможців огляду-конкурсу на кращий малюнок на тему: «Сучасна Феміда: як я її бачу?» організованого Головним територіальним управлінням юстиції у Хмельницькій області.

На обласний огляд-конкурс було представлено біля 300 творчих робіт учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів області.

Конкурс був оголошений з метою формування в учнів правосвідомості та правової культури, виховання поваги до права та зацікавлення до вивчення правових дисциплін і проводився з 08 листопада по 23 грудня.

Подяки, грамоти та цінні подарунки переможцям вручили начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Худняк Віктор Анатолійович та радник Міністра юстиції України, народний депутат України Алексєєв Ігор Сергійович.

Нагороди отримали учні Хмельницького, Ізяславського, Кам’янець-Подільського, Теофіпольського районів, міст Кам’янець-Подільський та Нетішин. Також організатори подякували вчителям та батькам за максимальне донесення дітям знань про права людини, та за підтримку учнів у конкурсі.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com