Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Успішний дачник – здорова громада


25 грудня 2016 року у секторі літератури з питань сільського господарства відбулося передноворічне засідання клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада».

Значний інтерес серед відвідувачів клубу викликала лекція Іванни Білоус та Євгенія Ціпія на тему «Грядки Розума як обов’язкова складова пермакультури в родовому помісті, на дачі, присадибному господарстві», в ході якої лектори поділилися власним досвідом облаштування «теплих грядок» та пермакультурного дизайну, а також здійснили віртуальну подорож своїм родовим помістям.

Цікаво пройшла презентація книги «Родові помістя України», під час якої присутні ознайомилися з деякими поселеннями родових помість різних видів, що створені та успішно розвиваються в Україні.

Незабутнє враження на відвідувачів справили відеоперегляди «Курячий трактор як інструмент для використання курей при обробці вашої ділянки» та «Агролісоводство» про бразильського пермакультурного дизайнера, який створив на 500 гектарах кинутої, випаленої землі їстівні джунглі і розробив методи швидкого відновлення великих площ деградованих грунтів шляхом створення лісосадів, алейного землеробства і агролісоводства.

На завершення засідання було проведено вікторину, за результатами якої переможці отримали від лекторів екоподарунки та прозвучали бардівські пісні.


Успішний дачник – здорова громада Успішний дачник – здорова громада Успішний дачник – здорова громада

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com