Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Академія будівництва України


День спеціаліста «Академія будівництва України» День спеціаліста «Академія будівництва України»

З метою розкриття значення професій будівельника, інженера та архітектора в розвитку інфраструктури України фахівцями відділу виробничої літератури проведено День спеціаліста «Академія будівництва України» (до Дня будівельника).

В рамках заходу відвідувачі Літнього читального залу в міському сквері імені Т.Г. Шевченка мали змогу ознайомитися з літературою, яка розкриває історію Академії будівництва України, її становлення, здобутки і перспективи, значення будівельно-індустріального комплексу в житті суспільства, внесок відомих будівельників, вчених, інженерів та архітекторів у розвиток будівельної індустрії України, а також пріоритетні напрями розвитку будівельного комплексу країни.


День спеціаліста «Академія будівництва України»

Значний інтерес серед відвідувачів викликала виставка періодичних видань «Идеи вашего дома» та «Приватный дом», по сторінках яких кожен відповідно до свого стилю життя та уподобань мав можливість створити оригінальний образ власної оселі, підібравши проекти квартир і будинків, колірні гами, ремонтно-будівельні матеріали та меблі.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com