Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

“Живи вільно. Скажи “Стоп!” торгівлі людьми”


Фото Фото Фото Фото

2 грудня 2014 року у читальному залі відбувся тренінг “Живи вільно. Скажи “Стоп!” торгівлі людьми” в рамках акції до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства.

Мета тренінгу — привернути увагу молоді до актуальних проблем рабства, насильства в сім’ї та торгівлі людьми, а також активізувати діяльність протистояння насильству.

Захід розпочався з дискусії про сучасне рабство та способи і методи боротьби з ним. Основною і найцікавішою частиною тренінгу було творче завдання — учасники малювали плакати під умовною назвою “Ми проти рабства!”. Також молодь взяла активну участь у тематичній вікторині, обговоренні відеофільму “Станція призначення — життя”, грі-квесті “Рожеві окуляри”, а потім створили проекти листівок та постерів з протидії торгівлі людьми. Захід пройшов за інформаційної підтримки МОМ, USAID, УФ “Благополуччя дітей”.

У заході взяли участь Оксана Устинова, президент Благодійного Фонду “Ксена”, виконавчий партнер Міжнародної організації з міграції та Управління Верховного Комісару ООН у справах біженців і учнівська молодь міста.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com