Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

20 березня об 11 год. 30 хв. відбудеться презентація книги Володимира Шевченка «Ой, Кармелюче, по світу ходиш…» . Запрошуємо усіх бажаючих.

Шевченко Володимир Станіславович – прозаїк, поет, публіцист, заступник голови ОО ВТС «Конгрес літераторів України», заслужений журналіст України, лауреат Всеукраїнської літературної премії імені В. Сосюри, обласної премії імені Івана Іова.

Літературні твори Володимира Шевченка друкувалися у різних періодичних виданнях з 1965 року. Він є автором тринадцяти прозових, двох поетичних та п’яти художньо-документальних книг.

Володимир Шевченко відомий як дослідник життя і діяльності Устима Кармелюка ще з початку 70-х років минулого століття. Володимир Станіславович знайомив читачів із змістовними публікаціями на Кармелюкову тему в місцевих і республіканських друкованих засобах масової інформації. Згодом, автор об’єднав їх у розгорнутий історико-біографічний нарис «Подільський лицар волі», який було видано у 2002 році.

Нова книга «Ой, Кармелюче, по світу ходиш…» є другим виданням – поглибленим й уточненим. Однак, вона набагато переступає рамки нарису. І не лише своїм обсягом, але також і темою, котра чітко сформульована у підзаголовку: «Роздуми над дослідженням про Устима Кармелюка – давніми і недавніми».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com