|
|
|
Пошук по сайту
Різдво Христове! З книги до святкового столу
Куті смачної,
Коляди гучної,
Щасливого Різдва
І на весь рік добра!
В Україні вечірня трапеза на Святвечір супроводжується багатьма традиціями й обрядами. Обов'язково на столі повинно бути дванадцять страв - на честь дванадцяти апостолів. Символічне значення цього обряду величезне, а коріння його проростає у сиву давнину. Як ми відсвяткуємо Святий вечір, так і проведемо наступний рік, тому для нас вкрай важливо та цікаво отримати відповіді на питання: Як правильно накрити стіл на Різдво? Що приготувати на Свят-вечір? Як варити кутю на Різдво? Яку випічку та закуски приготувати? Яких правил та традицій дотримуватись у це свято і що вони означають?
З рецептами приготування традиційних страв – куті, вареників і пампухів, а також інших пісних страв, які чудово підійдуть для святкування Святвечора ви можете ознайомитися у відділі виробничої літератури, де протягом місяця діятиме книжково-ілюстративна виставка, приурочена до зимових свят «Різдво Христове! З книги до святкового столу».
Запрошуємо усіх бажаючих на перегляд літератури.
|
|